Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Valentin nap képes leírás - Szerelem.tlap.hu
részletek »

Valentin nap - Szerelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelem.tlap.hu » Valentin nap
Keresés
Találatok száma - 9 db
Afrodiziákumok

Afrodiziákumok

A Valentin napon a szerelmesek megajándékozzák egymást. Az ajándékozást kiegészítheti egy jó étel közös elfogyasztása. Az afrodiziákumok olyan anyagok (gumók, növények, fűszerek, ételek, hormonok), amelyek hiedelem szerint élénkítik a nemi vágyat és aktivitást, de tudományosan ez nem bizonyított. Jó kísérői lehetnek viszont a Valentin-napi intim étkezéseknek. Nem mindegy viszont, hogy az étel miből és hogyan készül. A jó alapanyag, a kedvvel, türelemmel és időt rászánva elkészített fogások életrőt, életkedvet és életszeretet eredményeznek és ez hozzájárul a Valentin nap kellemes eltöltéséhez.

De kis is volt az a Valentin?

De kis is volt az a Valentin?

Ki volt Valentin, miért csapkodták egy kecske véres húsával a nőket Rómában, ki írta az első Valentin-napi üdvözletet, és kik küldik a legtöbb képeslapot? A Valentin-nap hagyománya keresztény és római gyökerekből egyaránt táplálkozik, és több verzió is van arra, hogy jött létre ez az ünnep, hiszen a katolikus egyháznak legalább három Valentin nevű mártírja volt..

Könyv: Valentin-napi ajándékok

Könyv: Valentin-napi ajándékok

A Valentin-nap a szerelem, a kedveskedés és az apró figyelmességek ünnepe. E napon a figyelmesség a lényeg, elég tehát egy-egy aprósággal meglepni szeretteinket, főként ha az ajándék nem szokványos. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a könyv. A tartalomból: égő szív, üdvözlőkártyák, angyalkák üvegtálcán, szívek, organzaszütyők, csillagfények, apró figyelmesség, ceruzatartó, szív alakú üvegmedálok, kulcstartó szekrény, vázák, képek, hattyús doboz, szíves bögrék, szerelmes angyalkák.

My Dear Valentine

My Dear Valentine

Love is in the air. Be it a valentine's day or any other day, you can celebrate each day with your valentine in your own special way! Pour your heart and show your love to make you sweetheart feel special! Celebrate love, the most powerful emotion on earth, with chocolates, flowers, gift ideas, romantic e-cards or just saying 'I love you'. Express your feelings with Mydearvalentine.com. If you are in a hurry check our love meter now.

Szent Valentin története

Szent Valentin története

Alig másfél évtizede, hogy Magyarországon is kezdetét vette a Bálint-napi láz. A Valentin-nap mára mondhatni hagyományossá vált, megítélése azonban hazánk lakosságának körében igen ellentmondásos. Sokan csak újabb, vásárlásra, pénzköltésre és felhalmozásra, státuszszimbólumként való megjelenítésre asszociálnak, mikor a Valentin-napi ajándékozás szóba kerül. Ugyanakkor szinte mindannyian boldogan fogadjuk, ha párunk vagy esetleg szeretteink meglepnek minket egy kis jelképes aprósággal. Melyek azok a korai történelmi korokat jellemző népszokások és az alkalom kialakításában szóba jöhető személyek, akik nevéhez köthető a Valentin-nap kialakulása? Ki volt hát Valentin, akiről a február 14-i alkalom a nevét kapta?

Tíz tipp Valentin napra

Tíz tipp Valentin napra

Tíz tipp Valentin napra - ajándékötletek, tippek régi és új szerelmeseknek, házasoknak. Mit adj és mit ne adj? Arra a fonák kérdésre válaszolva, hogy mit ne adj a párodnak még hosszabb listát is készíthetnénk, de talán ezek a legtipikusabb melléfogások, amiket rossz romantikus filmekből vettünk. Ha már évek óta együtt vagy a barátnőddel, és még mindig nem tudod, hogy mit nem szabad neki adni, akkor ott valami gond van. Itt egy top lista arról, hogy esetleg mit érdemes végiggondolni, mielőtt ajándékba adod Valentin napon.

Valentin napi édességek

Valentin napi édességek

Romantikus és egyedi ötlet kedvesünket Valentin nap alkalmából finom édességgel meglepni. Hiszen ha a hétköznapok hajtásában nincs is esetleg elegendő időnk Valentin napi vacsora készítéséhez, vagy más kreatív Valentin napi ajándékötlethez, egy gyors és egyszerű Valentin napi édességre biztos tudunk időt szakítani...

Valentin napi helyszínek

Valentin napi helyszínek

Elkészült Magyarország első romantika térképe. A térkép több mint 200 helyszínnel nyújt segítséget a hölgyeknek és uraknak egyaránt, hogy elvarázsolják kedvesüket. Ha szeretsz barangolni, akkor a természet, ha egy kis összebújásra vágysz, akkor a romantikus hétvége, de ha extra kényeztetésre vágysz, a luxus helyszínek kategóriában biztos megtalálod álmaid helyszínét.

Valentin napi idézetek angolul

Valentin napi idézetek angolul

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Tuti menü