Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerelmes sms-ek képes leírás - Szerelem.tlap.hu
részletek »

Szerelmes sms-ek - Szerelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelem.tlap.hu » Szerelmes sms-ek
Keresés
Találatok száma - 8 db
A legjobb szerelmes sms-ek

A legjobb szerelmes sms-ek

Honlapunkon SMS üzeneteket gyűjtöttünk Neked össze arra az esetre, ha éppen ihlet hiányában egy kis segítségre lenne szükséged! Az üzenetek száma folyamatosan bővül, a legutolsó SMS szövegét itt olvashatod: Szólj hozzá Te is az adott témához értékeld az SMS-eket, küldj be magad is vicces, vagy éppen tanulságos SMS szövegeket és vegyél részt az ajándék sorsoláson! Jelenleg ez az üzenet kapta a legjobb értékelést az SMS lexikon oldalán: ' Őrjítően hiányzol, nagyon magányos vagyok a lelkem nélkül, a szerelmem nélkül: Nélküled. Te boszorkány, elloptad a szívem, de ne add vissza! ' Reméljük, hogy segíthettünk és hamarosan Te is hozzájárulsz az SMS lexikon bővítéséhez! www.smslexikon.hu

Bigmax üzenetek

Bigmax üzenetek

Szívhez szóló szerelmes sms üzeneteket találhatsz a szórakoztató portálon. Válaszd ki a neked legjobban tetsző sms szöveget, majd küldd el szerelmednek! Biztosan elnyeri majd tetszését, Te pedig a szerelmét.

Kikötő legjobb szerelmes sms-ei

Kikötő legjobb szerelmes sms-ei

Ha a legszebb szerelmes sms-eket keresed, tekintsd meg a weboldalon található gyűjteményt! Küldd el szerelmednek a legszebbet, vagy hódítsd meg ezzel a vágyott személyt, ha nem mered szavakkal kifejezni az érzéseidet!

Netorians sms idézetek

Netorians sms idézetek

Idézetet keresel? Itt megtalálod! Több mint 7000 kategorizált idézet és SMS, melyeket akár online el is küldhetsz e-mailben. Idézetek a szerelemről, ünnepi idézetek. Idézetek minden alkalomra: születésnap, Karácsony, Húsvét, Szilveszter

Szerelmes angol idézetek, sms-ek

Szerelmes angol idézetek, sms-ek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. A szerelmet szépen elmondani nem csak anyanyelven lehet. angolul tanultok kedveseddel, angolórán szemelted ki a kiválasztottad, vagy netán ő maga angol származású? Az angol nyelvű idézetek segítségével könnyedén leírhatod neki az érzéseidet.

Szerelmes sms

Szerelmes sms

Az sms a modern kommunikáció egyik fontos eszköze, de sokszor nem egyszerű mindazt, amit el szeretnénk mondani egy rövid üzenetbe tömöríteni. Még nehezebb a dolgunk, ha a szerelmünkről van szó. Ebben szeretnénk a segítségére lenni az oldallal, ahol 15 témakörbe gyűjtve válogathat kedvére a szerelmének küldhető sms-ek közül. Azoknak ajánljuk az oldalt, akik szerelmüket különleges, szép, megható, tömör és jól megfogalmazott szerelmes sms küldésével szeretnék meglepni. Olyan egyszerű témáktól, mint a jó éjszakát és jó reggelt üdvözletek, a boldog és csalódott szerelmesek aktuális érzéséig mindenre található néhány ötletes mondat. Kifejezésre kerülhet a flört és csók, a csalódottság és a magány is, de legnagyobb kínálat a vallomás témakörben található. Eddig 1500 szerelmes sms közül válogathatnak, de ezek köre folyamatosan bővül.

Szerelmes üzenetek telefonra

Szerelmes üzenetek telefonra

Válaszd ki a neked legjobban tetsző szerelmes sms-t, írd be a telefonodba, majd küldd el a szerelmednek! Itt a legszebb szerelmes sms-eket találod, melyek senkit nem hagynak hidegen. Ha el akarod nyerni szíved választottját, küldj neki egy sms-t!

Valentin napi köszöntők

Valentin napi köszöntők

Eljött a Valentin nap és nem lehetsz szerelmeddel, vagy csak később találkoztok, de szeretnéd addig is felköszönteni? Nem tudod milyen üzenetet küldj szerelmednek? A Valentin napi sms köszöntők közül szemezz bátran, és biztosan megtalálod a neki valót.

Tuti menü