Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerelmes idézetek képes leírás - Szerelem.tlap.hu
részletek »

Szerelmes idézetek - Szerelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelem.tlap.hu » Szerelmes idézetek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Angol szerelmes idézetek

Angol szerelmes idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Citatum

Citatum

A weboldalon a legszebb szerelmes idézetek között válogathatsz, melyek egyikét ha elküldöd kedvesednek, biztosan hatalmas örömet okozol neki. Ha elhagyott a szerelmed, és szeretnéd visszahódítani, akkor is találsz a témához illő idézetet.

Idézetek a szerelemről

Idézetek a szerelemről

A szerelem nem csak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk egyazon irányba. Olvass, válogass a sok idézetből, és küldj be Te is! Találsz itt idézeteket a boldog és boldogtalan szerelemről egyaránt.

Love Quotes

Love Quotes

Az oldalon angol nyelvű szerelmes idézetek találhatóak számos kategóriában, például: csók, szerelem, az igaz szerelem, és a Valentin - nap kapcsán. Kedvesed angol, és szeretnéd meglepni egy romantikus idézettel az anyanyelvén? Akkor látogass el a weboldalra!

Love quotes

Love quotes

Angol nyelvű, forrással ellátott szerelmes idézetek gyűjteménye. A szerelem kategórián belül az idézetek alkategóriákba vannak sorolva, de kategória mellett lehet forrás, szerző vagy akár a szerző nemzetisége, foglalkozása, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel ellentétben itt teret kapnak a magyar alkotók hivatalos angol fordításaiból származó műrészletek is. Regisztráció után a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is lehetőség van.

Mondta idézetei

Mondta idézetei

A Mondta.hu 2008 szeptemberében indult, napi frissítésű idézetes oldal, idézetküldési és idézet megjelölési funkcióval. A szerelmes idézetek költők, írók, híres emberek gondolatai. Ha megtetszett, küld el szerelmednek.

Quotes about love

Quotes about love

Angol nyelvű szerelmes idézetek kategorizált gyűjteménye. Az idézeteket e-mailben is elküldheted kedvesednek vagy kiválasztottadnak az oldalon található ingyenes szerelmes idézet küldő segítségével. Minden idézet forrással van ellátva és híres embertől származik. Az idézetek akár szerzők szerint is listázhatóak.

Szerelemről idézetek

Szerelemről idézetek

Szerelmes idézetek képes formában illetve szövegesen. Ha egy helyen szeretnéd megtalálni kedvenc idézeteid, és arra vágysz, hogy egy ilyen oldal naponta frissüljön akkor neked ez az oldalt megkel nézned. Rengeteg szerelmes idézetet találsz minden formába. tt megtalálsz mindent, ami a szerelemről szól. Lehet az csók,hűség,vágy,bánat,szenvedély. Több ezer idézetet olvashatsz oldalunkon. Szerelmes idézetek, naponta frissülnek ezért érdemes gyakran visszanézned....Ha egy kedvenc idézetet megakarnád osztani egy közösségi portálon barátaiddal nálunk megteheted könnyedén

Szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek naponta frissülő gyűjteménye. Küldj egyszerűen szerelmes idézetet kedvesednek! A Szerelmes-idezetek.hu idézetküldő oldalon számtalan kategória közül választhatod ki a számodra megfelelő idézeteket, és könnyedén elküldheted őket e-mailben a kiválasztottadnak. Lehetőséged van a saját honlapodon is megjeleníteni a nap idézetét, amely az oldalon található kód beillesztése után automatikusan frissül nálad is.

Hirdetés
Szerelmes idézetek és versek

Szerelmes idézetek és versek

Online idézet válogatás és irodalmi barangolás. Rövid szerelmes versek és azonnal oldódó romantikus vallomások, online segítség a szép szavakkal hadilábon állóknak. Válogatás a világirodalom legszebb romantikus vallomásaiból, a Nyugat kiváló szerkesztőitől, Tóth Árpád, Juhász Gyula, Babits és Ady szerelmes versei.

Tuti menü