Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerelem, a szerelemről képes leírás - Szerelem.tlap.hu
részletek »

Szerelem, a szerelemről - Szerelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelem.tlap.hu » Szerelem, a szerelemről
Keresés
Találatok száma - 14 db
A szerelemről tudományosan

A szerelemről tudományosan

Minden egyes személy, aki a Földön él vagy élt valaha, megtapasztalta a szerelem mámorító érzését. Megvan a kémia közöttünk ? mondják az emberek, amikor jól érzik magukat a választottjukkal és szerelmesek lesznek. Ez jól hangzik, de mégis mit jelent? Mit történik testünkben, amikor elborít minket a szerelem és milyen anyagoktól száll szemünk elé a lila köd? A szerelem valóban csupán kémia, ahogy tudományos kísérletek bizonyítják, vagy több a hormonok tombolásánál? És egyáltalán meddig tarthat egy dúló szerelem?

A szerelmi bánat feldolgozása

A szerelmi bánat feldolgozása

Mit tehetünk, ha véget ér egy párkapcsolat? Milyen tüneteket észlelhetünk magunkon? Meddig normális ez, és mikor van szükség szakember (pszichológus, pszichiáter) segítségére? Bimbó Melinda klinikai szakpszichológus e kérdéseket járja körül. A téma a Pszichológus blog első bejegyzéseként a Facebook olvasók kérésére került feldolgozásra. Sokak számára még most sem magától értetődő, hogy a szakítás során ahhoz hasonló veszteséget élünk át, mint amikor meghal egy számunkra szeretett személy. Reakcióink időnként önmagunk számára is ijesztőek lehetnek, miközben a társadalom, amelyben élünk sok, szerencsésnek nem mondható megküzdési módot tolerál. Ilyen pl. az alkoholfogyasztás, vagy a úfelejtőként alkalmazott gyakori parnercsere. Öntsünk most tiszta vizet a pohárba!

Az 5 legszebb szerelmes dal (videóval)

Az 5 legszebb szerelmes dal (videóval)

Romantikus összeállításunkban 5 gyönyörű szerelmes - magyar - dalokat gyűjtöttünk össze. Nézd meg, ha szerelmes vagy azért, ha nem akkor meg azért. Nagyon szép lesz, érdemes... Az 5 legszebb szerelmes dal, szerintünk - videóval.

Hogyan csajozz sikeresen

Hogyan csajozz sikeresen

A hódítás nem a technikákról, külsőségekről, vagy egyéb abszurd dolgokról szól. Hanem arról, hogy mi van legbelül. A hódítás a fejedben kezdődik, és arról szól, hogyan érzel, hogyan gondolkodsz és milyen értékeket tudsz felmutatni. És itt valós, emberi értékekről van szó. A stílusodról, a hozzáállásodról, milyen célok vezérelnek, hogyan veszed az akadályokat és mennyire tudsz helytállni az életben. Arról, hogy milyen barátaid vannak, milyen a humorod, az életfelfogásod. Ha a nő felé nem mutatsz szexuális érdeklődést, vagy azt nem megfelelő formában teszed, akkor barátként fog rád tekinteni. Mi az a négy legfontosabb dolog, amit ha tudsz, bármelyik nőt megszerezheted?

Hogyan Kell Csajozni?

Hogyan Kell Csajozni?

Minden információ megtalálható rajta a csajozással, és az ismerkedéssel kapcsoaltban. Ha szeretnéd megtudni, hogyan kell csajozni vagy problémáid vannak a nők megszólításánál, esetleg nem tudod mit mondj a gyengébbik nem képviselőinek hogy vonzó férfinak tűnj, akkor itt nagyon sok érdekességet tudsz majd olvasni.

Igazából szerelem

Igazából szerelem

Sarkadi Kriszta, az új kapcsolati minták hírnökeként abban támogat, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem. Írásainak útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy megérkezz a szerelem varázslatos birodalmába. Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat - egy 80 oldalas párkapcsolati kézikönyvet -, melyet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját 'boldogságreceptedet', és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolataidban.

Ismerkedési tanácsadó

Ismerkedési tanácsadó

A személyiségfejlesztő gyakorlataim segítségével sziklaszilárd magabiztosságod lesz.Segítek Neked megváltozni úgy, hogy a nőkben másodpercek alatt keltsél vonzalmat a jelenléteddel.A megváltozott belső személyiség és életstílus hatására képes vagy megszerezni és megtartani egy gyönyörű, intelligens nőt. Mex Deluxe a természetes ismerkedés trénere.

Nagy szerelem teszt

Nagy szerelem teszt

Készen áll arra, hogy felismerje a szerelmet? Válaszoljon a teszt kérdésire, és kiderül! Az igazi, a mindent elsöprő nagy szerelem... Csak egy időre szól, vagy örökre? A szerelmesek nem szűnő dilemmája ez, mióta létezik e különös érzés a földön. De ön találkozott-e már vele, és ha még nem, úgy érzi, hogy készen áll rá? Képes rá, hogy felismerje és óvja? Vagy hagyja elmenni az orra előtt? Ha bizonytalan, válaszoljon az alábbi teszt kérdéseire, majd értékelje válaszait...

Online Párkapcsolati Tréning

Online Párkapcsolati Tréning

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők feltérképezzék, megismerjék jelenlegi helyzetüket a párkapcsolatban (akkor is, ha jelenleg egyedülállók), pontosan meghatározzák, kire vagy mire vágynak, és legyenek képesek tudatos lépésekkel tartalmas és boldog párkapcsolatot kiépíteni, illetve a jelenlegi kapcsolatuk minőségét jelentősen javítani.

Hirdetés
Párkapcsolati tippek

Párkapcsolati tippek

Szeretnél egy bensőséges és meghitt párkapcsolatot a társaddal, hogy a szerelem köztetek örökké tartson? Félsz, hogy elhagy a párod? Sokat veszekedtek? Ismerd meg a tökéletes párkapcsolat alaptörvényeit és élvezd a szerelmet örökké szíved választottjával! A 9 részes ingyenes online párkapcsolati tréningen megtanulod: -hogyan tudod elkerülni azt, hogy elmúljon a szerelem köztetek, -hogyan tudod visszahozni azokat az érzéseket és pillanatokat, melyeket kapcsolatotok első hónapjában éltetek át, -hogyan tudod elkerülni a veszekedéseket, -hogyan tudod párodat erőszakmentesen befolyásolni és rávenni bármire, -hogyan lehetsz benne 100%-ig biztos, hogy sohasem fog elhagyni Téged a párod.

Szerelmes történetek mindenkinek

Szerelmes történetek mindenkinek

Az olvasók által küldött tanulságos történetek nagy szerelmekről, nagy csalódásokról. Oldalunk újra erőre kapott és a pihenő alatt kapott rengeteg történetből válogatva naponta frissülő tartalommal jelentkezünk. Célunk egy olyan közösség kialakítása, amelyben az esetleges csalódásokon és örömökben közösen osztozunk.

Szerelmi és társkeresési tanácsadás

Szerelmi és társkeresési tanácsadás

Szerelmi és társkeresési tanácsadás férfiaknak és nőknek egyaránt, továbbá konfliktuskezelés és mediáció Budapesten, Győrben és Tatán. A hosszútávú, kiegyensúlyozott párkapcsolat titka iránt érdeklődő embereknek legtöbbször meglehetősen bonyolult kérdést jelent választani a számos különféle kiadvány, módszer, tanfolyam, vallási vagy pszichológiai irányzat közül. A Párbajban.hu weboldalon, Szabadka Katalin párkapcsolati és társkeresési tanácsadó oldalán a párkapcsolati problémák és egyéb konfliktusok megoldásának gyakorlati módszereiről informálódhatnak az érdeklődő. A tanácsadás során a résztvevők saját erősségeit kihasználva, különböző konfliktuskezelési és kommunikációs módszerek elsajátításával, gyorsan és hatékonyan, de mindenekelőtt gyakorlatiasan történik a személyes gondok feloldása. A tanácsadás témája lehet pl. a hódítási tanácsadás férfiaknak vagy nőknek, a párkapcsolati tanácsadás, a párkapcsolati mediáció, családi mediáció is.

Szeretlek idegen nyelven

Szeretlek idegen nyelven

A Szeretlek szó idegen nyelveken. Szerelmes.net - Ha reménytelen szerelmet üldözöl és szeretnéd végre megkapni vagy a rossz kapcsolatod szeretnéd javítani... Az oldalon még találsz szerelmes SMS-eket, idézeteket, mondatokat.

Szex-szerelem

Szex-szerelem

Tippek, trükkök, fortélyok párkapcsolatban és egyedül élő élőknek. Megtudhatod milyen társra vágysz, mire vágyik a férfi, hogyan tartsd meg. Cikkek segítenek neked, hogy egyszerűbben lásd a kapcsolatokat.

Tuti menü